5 säkra sätt att ta öva på teoriprovet – KÖRKORT

Vill du ta Körkort? Vi på Fordon.nu har samlat ihop flera säkra sätt för dig att spika teoriprovet på ditt körkortsprov!

Det finns fler än ett sätt att lära dig det du behöver, allt från böcker till appar till hemsidor. Nedan hittar du vår topplista på sätt du kan få din kunskap.

Topp 5 sätt att ta teoriprovet på

1. Ta körkort

PRIS: 299 kr

Vår första plats går till den pålitliga appen Ta körkort. En favorit bland körkortsskolorna, appen ger dig den kunskap du behöver i massa olika former såsom quiz, filmklipp och steg-för-steg genomgång av hela teoriboken. 299 kr kan vara dyrt för en app men när du tänker på priset på ett körkort så är det bara en liten peng.

2. Trafiktestet.se 

PRIS: 149 kr

Sitter du hellre framför datorn än med mobilen föreslår vi Trafiktestet.se. En veckas period får du för 149 kr, 30-dagar för 349 kr och 90-dagar för 449 kr. Du kan även testa på en 65 frågors gratisversion HÄR.

3. iKörkort

PRIS: 199 kr

Snäppet billigare än Ta körkort är appen iKörkort vilket är ett jättebra val. Med 1300 körkortsfrågor och förklaringar är den här appen definitivt ett av de bästa alternativen.

4. Körkortsboken

PRIS: 284 kr

Ibland passar det inte alla att sitta och läsa på en skärm, då vill vi tipsa om Körkortsboken. Tidigare nämda appar har boken i e-boksformat och/eller i ljudbok men ifall du vill ha den i papper så kan du köpa den på bland annat Adlibris.

5. Vägmärken Quiz

PRIS: Gratis

Den här appen erbjuder inte hela teoriprovet men är ett perfekt verktyg för dig som vill lära dig Sveriges vägmärken. Vägmärken Quiz Lite är en populär och högt recenserad app som hjälper dig med relevanta och varierade frågor när det gäller vägmärken. Det finns även en betalversion som kostar 55 kr om du vill låsa upp alla fördelar.

FAQ

Vilken är den bästa körkorts appen?

Den bästa körkorts appen är nog Ta körkort. En favorit bland körkortsskolorna, appen ger dig den kunskap du behöver i massa olika former såsom quiz, filmklipp och steg-för-steg genomgång av hela teoriboken.

Vad är godkänds gränsen på teoriprovet?

Provet består av 70 frågor, vilket 5 är testfrågor. Utav de 65 poäng du kan få som mest så behöver du 52 rätt för att bli godkänd.